Македонија Bosna i Hercegovina Srbija
Alternativa Medica

Vendoksin kapi

Biljna tinktura za oralnu upotrebu

Prirodni preparat dobiven
alkoholnom ekstrakcijom
aktivnih sastojaka iz
velikog broja ljekovitog bilja

Pozovite odmah: 020 487 327, 099 33 44 356

Vendoksin kapi pomažu kod:

Dejstvo Vendoksin kapi

Vendoksin kapi sadrže mješavinu tinktura biljnih droga koje
povoljno utječu na stijenke venskih krvnih žila čineći ih ela­stičnijim, smanjuju njihovu propusnost i sprečavaju, odnos­no smanjuju već nastali otok, čime se ublažavaju subjektivni simptomi kao što su bol i osjećaj težine u nogama. Diuretič­ki učinak pojedinih sastojaka preparata upotpunjuje ovaj efekt. Vendoksin kapi preporučuju se prvenstveno osobama sa proširenim venama i hemoroidima.

Sastav Vendoksin kapi

Indikacije

Vendoksin kapi su prirodni preparat dobiven alkoholnom ekstrakcijom aktivnih sastojaka iz velikog broja ljekovitog bilja.

Ima višestruko djelovanje: omogućava bolju opskrbljenost tkiva kisikom, smanjuje viskoznost krvi, sklonost ka sljeplji­vanju trombocita, poboljšava postojanost eritrocita, sma­njuje mogućnost stvaranja krvnih ugrušaka, djeluje na ot­pornost i elastičnost krvnih žila, smanjuje njihovu propus­nost, otklanja bol u nogama, smanjuje otoke, osjećaj trnje­nja…

Također smanjuje razinu triglicerida i kolesterola u krvi i povoljno utječe na funkciju jetre.

Doziranje i način primjene

Duljina liječenja ovisi o simptomima tj. prirodi bolesti. Preporučuje se 3 - 4 puta dnevno po 2,5 ml (pola kavene žličice) prije jela, razrijeđenog s malo soka ili vode. Kod oštećenja želučane sluznice uzimati isključivo posle jela.

Patila sam dugo, otjecale su mi noge, vene, nisam mogla živjeti od bolova, gotovo sam bila nepokretna, nisam mogla hodati, padala sam. Svuda sam išla i u Risnu ležala po mjesec dana, dvije godine, uzalud. Vendoksin kapi najviše su mi pomogle. Pijem ih 8 mjeseci. Sad mi je mnogo bolje, osjećam se baš dobro, ponovno rođenom. Preporučila bih svima koji imaju takve bolove ili za cirkulaciju krvi, za sve pomažu.
Ana Đurović, 1937.god, Nikšić

Zbog specifičnosti posla kojim se bavim i zbog povećane tjelesne težine imala sam problema s venama. Imala sam ja­ke bolove, otežano sam hodala, cirkulacija je bila na nuli. Doznala sam za Vendoksin kapi i počela sam ih koristiti. Bo­lovi u nogama su prestali, cirkulacija se poboljšala, vene su se povukle, hod se jako popravio. Zahvaljujući Vendoksin kapima i Alternativa Medici problemi su prestali.
Buba Todorović, 1958.god, Beograd

Ja sam novinar, znači netko tko doista troši i svoju tjelesnu snagu i mentalnu. Imala sam strahovitih problema što se tiče nogu, vena, zatim problem s visokim tlakom. Što se ove klasične medicine tiče, bilo je tu preporuka, raznih lije­kova. Međutim ja sam se ipak odlučila za ovu alternativnu varijantu koja u današnje vrijeme sve pristupačnija. Alter­nativa Medika ima nešto iznimno dobro, to su ove Vendoksin kapi, uzmite preparat, probajte, doista nećete pogri­ješiti.
Jasmina Rackov, 1964.god, Pančevo

Od svoje 30 godine imala sam problem s izraženim venama. Kako su godine prolazile stanje je bilo sve gore i gore, noge su mi otjecale, usporeno sam hodala i zamarala se. Vidjela sam reklamu za Vendoksin kapi i počela sam ih koris­titi. Sada mogu reći da sam sve ove tegobe svela na minimum. Bolje se osjećam, ne osjećam više zamor, noge mi ne otječu i uvijek su mi tople.
Jelica Peno, 1945.god, Beograd

Moji su problemi počeli prije dvije godine kada sam osjetio da mi trnu ruke, noge. Rekli su mi da imam smanjenu cirkulaciju krvi. Kada sam doznao za Vendoksin kapi, odlučio sam se da ih koristim. Nakon prvih mjesec dana osjetio sam ogromno poboljšanje, taj bol koji je bio jak gotovo sasvim je prestao. Meni jeste pomoglo, preporučujem svima koji imaju ovih i sličnih problema kao što sam ih ja imao da ih koriste.
Jovica Tomić, 1954.god, Dukićevo

Boljele su me noge, nisam mogla hodati, teško mi je bilo hodati. Čula sam na televiziji za Vendoksin kapi, odlučila sam ih kupiti, što kažu i popila sam šest i pol tretmana. Dosta su mi pomogle. Ja ne volim sjediti, volim raditi, volim se kretati. Voljela bih svakome da pomogne kao što i meni pomaže. Preporučila bih svima da koriste Vendoksin kapi da im pomogne kao što je i meni pomoglo.
Ljubica Hromis, 1929.god, Podgorica

O sebi uopće nisam brinula. Počela sam jednostavno osjećati grčeve, krvne žile nisu bile u redu. Po tisućiti put gleda­jući reklamu za Vendoksin kapi, u sekundi sam se odlučila da ih naručim. Poslije druge ture ja sam izašla od liječnika bezbrižna jer su rezultati bili fantastični. Uzmite dvije- tri ture Vendoksin kapi, bit ćete prezadovoljni.
Ljubica Velikić, 1952.god, Beograd

Imao sam dvije teške operacije nogu, nisam mogao hodati, nisam mogao preći sto metara. Za Vendoksin kapi sam čuo od prijatelja. Nakon šest mjeseci korištenja Vendoksin kapi izuzetno sam zadovoljan, osjećam se mnogo sigurnije, mogu mnogo više vremena provesti hodajući, trčeći, čak sam bio i u jednim svatovima koje sam cijele preplesao. Za šest mjeseci one su učinile čudo.
Marinko Radulović, 1957.god, Beograd

Korisnik sam proizvoda Vendoksin kapi. Koristim ih zbog poremećaja krvnih žila, hemoroida i masnoće u krvi. Nakon dulje upotrebe Vendoksin kapi osjećam se zdravije, vitalnije i sposobnije. Preporučio bih svakom da uzima Vendoksin kapi, tko god ima poremećaj sa krvnim žilama, hemoroidima i masnoćom i kao preventivu.
Milan Cvetković, 1956.god, Beograd

Za Vendoksin kapi poduzeća Alternativa Medica doznao sam preko televizije, a počeo sam ih koristi zbog toga što sam imao strašne bolove u nogama, vidljivo izražene vene, otežano kretanje. Nakon upotrebe od nekoliko mjeseci bolovi su prestali, vene su se povukle i tako da se ja sada mnogo, mnogo bolje osjećam. Svima koji imaju problema s vena­ma preporučio bih da probaju jer su jako učinkovite i koriste.
Rade Milošević, 1951.god, Zemun

Dijagnosticirana mi je gangrena. Imala sam čak žive rane na prstima, nisam ih mogla izliječiti, nisam se ranije mogla kretati ni po kući ni raditi nešto, nisam spavala dvije godine nikako. Jedno šest mjeseci sam pila redovito Vendoksin. Sada se sve to popravilo, mogu mirno spavati, mogu šetati, mogu raditi, mogu sve ono što ranije nisam mogla. Pre­poručujem svima oboljelima od ove bolesti da koriste i vjerujem da će im biti bolje.
Radojka Šipka, 1956.god, Banatsko Novo Selo

Noge su toliko otjecale da ja nisam mogla ni hodati, ni sjediti, ni ležati. U to vrijeme sam morala nositi obuću dva broja veću. Uz pomoć vaših kapi osjetila sam poboljšanje da mogu hodati uz stube, niz stube, normalno obavljati svo­je poslove i da je moj organizam počeo funkcionirati. Smatram da Vendoksin kapi mogu koristiti i potpuno zdravi lju­di kako ne bi došli u situaciju u koju sam ja došla. Ja sam prezadovoljna i nastavit ću dok sam živa koristiti vaše kapi.
Slavica Bajčeta, 1947.god, Budva

Prije pet godina imao sam strašne bolove u nogama. Nisam ni znao da je to posljedica dijabetesa. Među prvima sam bio korisnik Vendoksin kapi, nisam očekivao da će mi pomoći, međutim osjetio sam ogromnu razliku. Nakon upotreb­ljene tri doze bio sam drugi čovjek. Mogao sam i potrčati i raditi normalno bez ikakvih posljedica po zdravlje. Pošto smatram da su mi Vendoksin kapi dosta pomogle, preporučujem I svim drugim I zdravim ljudima da ih preventivno koriste, neće se pokajati.
Slavoljub Dimitrijević, 1954.god, Beograd

Prije godinu dana sam imao ovapnjenje desne arterije i povećane trigliceride i kolesterol u krvi. Nakon par mjeseci uzimanja i Vendoksin kapi osjetio sam veliko poboljšanje. Trigliceridi i kolesterol su mi se doveli u normalu, osjećam se mnogo bolje, radim, zamaram se manje, dobio sam boju u licu, bio sam vrlo blijed prije toga, tako da mi je sada mnogo bolje. Osjećam se sigurnije uz Vendoksin kapi i nastavit ću ih dalje koristiti, to je sigurno.
Slobodan Vukojćić, 1964.god, Beograd

Za Vendoksin kapi sam čuo preko televizije, i kupio prvu dozu Vendoksin kapi. Osjetio sam značajna poboljšanja, zna­či nestali su mi bolovi u nogama, bolja je cirkulacija, a i nekako opće stanje organizma mi se popravilo. Znači ujutro pri buđenju, lakše je buđenje bez umora, lakše penjanje stubama i mnogo se bolje osjećam, tako da sam predložio nekim susjedima da i oni probaju s tim tretmanom, mislim da to i nije neka prevelika cijena kad je u pitanju bolest.
Sreten Kaluđerović, 1957.god, Podgorica

Kontraindikacije

Preosjetljivost na neku od biljnih droga sadržanih u preparatu.

Neželjena dejstva

Premda rijetko, kod nekih osoba moguća je pojava
alergijskih reakcija i blagih gastrointestinalnih tegoba.

Način čuvanja

Na sobnoj temperaturi, suhom i tam-
nom mjestu, izvan dohvata djece.

Ispitivanja

- Ispitivanje podnošljivosti >
- Ispitivanje neškodljivosti >

1 pakovanje sa 4 bočice 612kuna, samo za narudžbe preko ove stranice, ili putem telefona 020 487 327 i 099 33 44 356

Želite li više informacija, kliknite ovdje
da uspostavite vezu putem SKYPE-a.

Ili ostavite Vaše ime i broj telefona,
i naš operater će vas pozvati u roku od 15 minuta.

ime i prezime:
broj telefona:

O nama

Poduzeće "ALTERNATIVA MEDICA" osnovano je u Beogradu 05.05.2000. god. Osnovna djelatnost poduzeća je uzgoj, sakupljanje i prerada ljekovitog bilja s proizvodnjom dijetetskih suplemenata na bazi ljekovitog bilja.

Kompletan proces proizvodnje, koji se obavlja u Dragincu, od određivanja lo­kacije za sakupljanje, preko samog sakupljanja, odvajanja korisnih dijelova bilja, sušenja, skladištenja i prerade do krajnjeg proizvoda odvija se po propi­sanim zakonskim standardima, uz strogu kontrolu i stručni nadzor, po najsu­vremenijoj tehnologiji i uz redovite kontrole ispravnosti.

Bilje se sakuplja i uzgaja u ekološki čistoj sredini na obroncima planina Cer i Vlasina, a od skora i na vlastitim plantažama, i u novoizgrađenom objektu za proizvodnju, tako da se osigurava kontrola kvalitete proizvoda. Višegodišnjem iskustvu prethodi višegodišnji istraživački rad, zapaženi rezultati u korištenju preparata uz svesrdno zalaganje cjelokupnog tima poduzeća, na čelu s direk­torom, Dejanom Odžićem.

E-mail adresa: office@vendoksinkapi.com
 

NARUDŽBENICA

ime i prezime: *
e-mail adresa:
količina: * kutija (u jednoj kutiji se nalaze 4 bočice od po 50mL)
mobitel: *
fiksni tel.: *

Polja označena sa * su obvezna. Neko od naših operatera će vas u roku od 2 radna dana kontaktirati telefonom, radi provjere podataka i potvrde narudžbe.